GT

Sider

mandag 31. mars 2014

Turhelg med stor T

Håper det har vært en fin ukestart, etter en fantastisk helg? Denne helgen ble fylt med mange deilige timer ute i naturen for vår del. Først ut med fredagens kjærestetid i Stavern. Med de to store interessene våre, henholdsvis fiske og foto, var det en kjempe deilig kveld. Været har jo vært helt nydelig, og energien fylles opp i takt med solen. Lørdag tok jeg med barna ut til Mølen, og vi koste oss hele dagen der ute i den flotte naturen, det var så deilig! Gøy med en skikkelig jentetur!


Energi i vårsola

På søndag ble det jammen meg en fin tur hele gjengen samlet også. Vi endte opp med å nyte flere timer ute i vårsolen sammen med gode venner på Sør i Ommane. Med ikke mindre enn 4 voksne, 5 barn, 1 baby og 1 hund på tur, var det helt topp både for små og store. Kjempe koselig liten utflukt! Det må være den største turhelgen noen gang, over alt kunne du gjenkjenne den herlige lukten av kull og nygrillede pølser. Det var et enormt menneskehav der ute! Ikke rart vi alle spretter frem i takt med hvitveisen, og strekker oss mot solen.


Snart tid for sand også mellom tærne


Blåveisen - sikkert vårtegn

Familiene Barth-Nilsen og Førland, stort og smått på tur!
Så etter en helg fylt med glødende skinn, og et sted mellom alt for mange - og enda litt mer - kjeks på tur, er energilagrene skikkelig fylt opp og vi er klare for å ta fatt på en ny uke. Dette skal bli en finfin uke, med et par spennende møter, som jeg kan fortelle mer om senere, og på meg blir det også en Oslo-tur og butikkledermøte i løpet av uken. Så da er det bare å få noen timer på øyet før en ny dag venter. Hei og hopp - ha det fint, fine lesere!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar