GT

Sider

torsdag 20. februar 2014

Walk-in closet

Dette er et innlegg hovedsakelig for våre kvinnelige lesere, og jeg vet det er mange av dere som er veldig opptatt av et rom som dette, the walk in closet! Jeg får ofte spørsmål og bemerkninger om klesrommet mitt, og her vil jeg dele noen tips med dere for funksjonelle løsninger. Og så gøy som det er å lage klesrom da!

Alle jenters drøm? Et rom for alle våre klær, sko og vesker. Med oppheng og fast plass for vesker, smykker og annet tilbehør. Det er et rom hvor du kan ha god orden, og ingen andre kan rote det til for deg. Det beste av alt er kanskje det faktum at det er et rom som er kun din egen lille plass

 "Jeg går og pusler på rommet mitt" sier jeg! Og da kan jeg ta med meg iPad'n, gå inn på rommet, sette på litt musikk, og bare være meg. Det er vel den samme følelsen som et hvert hobbyrom gir. For dette er jo min hobby, i tillegg til at det faktisk også er jobben min.


Fordelen med å ha et walk-in-closet, er at alt kommer så godt frem! Du får glede av å se alle tingene dine fremme, og slik blir det jo også lettere å ta i bruk gamle skatter og klær du normalt kanskje ville glemt litt bort. Det gir en god følelse å se alle de fine klærne henge fremme, klart til bruk. 


Hvis du henger opp klærne med like kleshengere får du et mer ryddig uttrykk, og alt ser mer organisert ut.
Et annet godt tips for å holde orden i alle sko, er å ta bilde av de ulike skoparene du har, og sette bildene på utsiden av esker. Da får du jo super god orden! Jeg har kjøpt mange like pappesker, i tre ulike størrelser, og limt bildene på utsiden. Da har jeg en full oversikt over alle skoene mine, og en annen fordel med at de ligger pent i esker, er jo at de ikke blir støvete. Meste parten blir jo kanskje ikke akkurat brukt så mye... Jeg er veldig glad i min lille hule, jeg rydder og ordner på rommet mitt rett som det er. Jeg fargekoordinerer alle hengene, jeg stiller opp skoene, og halskjedene henges opp i et eget smykkeskap. Jeg har laget oppheng til alle belter og solbriller, strømper og andre småting ligger i bokser, og jeg har hengt opp veskene.
Du trenger i utgangspunktet ikke store plassen, men har du mulighet å bruke et kott eller aller best et lite rom, har du uante muligheter. Jeg har tatt i bruk babyrommet som klesrom, enn så lenge i alle fall.
Så vurderer jeg heller å ha et vanlig skap igjen, dersom den tid kommer...


2 kommentarer:

  1. Såå fint rom! Det fikk jeg også lyst til å lage, kjempe fint og så mange smarte ting du fant på!

    SvarSlett