GT

Sider

lørdag 22. februar 2014

Lørdagskos


Den følelsen av å våkne med hele fridagen foran seg, er så deilig. Med tid for kos til å lese, drikke store kopper med kaffe og nyte favorittsjokoladen under pleddet. Ah, deilige lørdag! Nå venter snart en tur ut, jeg har ventet til regnet roet seg litt i hvertfall, og det tror jeg er nå. Så da er det bare å finne frem gummistøvlene! Mon tro om jeg får revet løs barna fra iPad`n litt for å bli med en tur? Deilig å komme seg ut litt, også er det jo så deilig når en kommer inn igjen fra tur i regnet, med fyr på peisen og enda en kopp med kaffe. Må nyte de små timene man kan med ro og kos. Senere i dag venter sushiverksted på oss med besøk av familien her hjemme, og jeg skal i bursdagsfest til søteste Helle i kveld - gratulerer med dagen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mange som har heiet med til 3-mila i dag tenker jeg? Kos dere videre med deilig lørdag, om det er med pledd foran tv eller peisen, på tur, eller med noe helt annet. Også vil jeg benytte anledningen til å si at det er så morsomt at vi nå har fått så mange lesere til bloggen! Jeg synes det er veldig gøy å skrive blogg og lage innelgg, og vi elsker å by på oss selv og gi inspirasjon til matlaging. Så kom gjerne med innspill via kommentarfeltet! Ha en fin dag videre, fine lesere!2 kommentarer:

  1. Den skålen med alv på er så fin! Hvor er den fra?

    SvarSlett
  2. Ja ikke sant de er fine! Det er serien som heter alv fra wik & walsøe. Jeg elsker det serviset, synes de er så fine! http://wik-walsoe.no/serviser/alv

    SvarSlett