GT

Sider

mandag 3. februar 2014

Fargerik og sterk gryte




Du trenger:
Kokosmelk - strimlet svinekjøtt - kjøttdeig av kylling - orientalske grønnsaker -
hvitløk - løk - paprika - gulrøtter

Gryta krydres og smaksettes med rød currypasta, saft og skall fra lime, sukker og soyasaus.



Kokosmelk og currypasta, typiske asiatiske ingredienser som smaker fantastisk i en gryte med orientalske grønnsaker og ris. Vi prøvde oss på denne gryteretten i dag, og det med kjempe suksess!

Tilsett så mye currypasta du ønsker (orker!) og rund av med kokosmelk. Lime gir litt sødme og friskhet. Retten byr på mange spennende smaksopplevelser og er full av fargerike og sunne grønnsaker. Håper det smaker! 


Nytes best med en mugge kaldt vann, og sin beste venn. Bon appetitt!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar