GT

Sider

lørdag 1. februar 2014

Taco, men ikke helt den typiske varianten...Når denne retten skal serveres her i huset, betyr det en stor gryte med meksikansk sterk taco. Den skal putre på komfyren i timesvis og er et nøysomt stykke kokekunst, langt i fra en pakke med Santa Maria taco dinner kit. Den er herlig rød, hot, og helt fantastisk!


Her får du fremgangsmåten: 
Kutt opp gulrot, hvitløk, løk, paprika, chili og corizopølse, ha dette i en stor jerngryte sammen med stekt kjøttdeig, kjøttkraft og knuste tomater. Tilsett tomatpurè, tabasco, soyasaus og worchestersaus.

Krydres med stjerneanis, laubærblad, spisskummen, cayennepepper, merian, og chilipulver.

For den gode meksikanske og spicy varianten, tilsetter du gjerne litt tequila, eventuelt whisky eller akevitt. Tilsett også gjerne en halv liter rødvin som runder av smaken. Ps: Våre barn spiser denne tacoen. Alkoholen koker bort, så ikke tenk på det;) Lag gjerne også hjemmelaget guacamole! Smaker himmelsk til, og gir den genuine Mexikanske følelsen. Til denne trenger du:
rødløk - avokado - hvitløk - salt - pepper - limesaft - skallet fra en halv lime. 

Vi serverer tacogryta med tortilla chips og litt rømme og guacamole på siden. Nam! Den kan bli litt i heftigste laget, og rømmen runder den av og gjør den litt vennligere. 


Nytes best med en kald øl og tequila, og sin beste venn. Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar