GT

Sider

onsdag 26. februar 2014

det er lov å la seg friste...


God ettermiddag! Jeg har nettopp hatt en deilig pause i dagen min på jobb, og i dag besto lunsjen av grovt rundstykke med avokado. Så deilig! Jeg elsker avokado, og most på denne måten med litt nykvernet salt og pepper, løftes lunsjpausen min til å ha det lille ekstra. Hva spiser du vanligvis til lunsj?

Jeg kjøpte med meg det nyeste magasinet fra Maison Mat & Vin, et skikkelig fresht og fristende blad. Det byr på god variasjon og mye inspirasjon. I denne utgaven var det til min store glede Italia-tema, alltid herlig med Italiensk mat. Så nå skal jeg hjem i ettermiddag og fri til mannen om han vil lage Timballo Di Maccheroni, pastapai, til oss en dag. Selvsagt får han lage den på sin egen måte som han pleier, med hans signatur. Men han synes alltid det er gøy å få inspirasjon til å lage noe helt nytt. Det er lov å la seg friste...

Jeg skriver forresten nå om dagen på et stort reiseinnlegg fra Bergamo, som vi kommer til å publiserer på bloggen til helgen. Det er spennende, så følg med for inspirasjon til Italia-reise!

Ha en kjempe fin dag videre, fine lesere, så skrives vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar