GT

Sider

onsdag 5. februar 2014

Datekveld
Datekveld, den deiligste dagen i uken, da bare vi to skal kose oss litt ekstra. Enten det er å spise noe spesielt, eller å gjøre noe som gjerne er litt utenom det vanlige. I dag står sushi og spillekveld på planen, så gøy! Og det er så koselig å ta frem brettspillene, for det er ikke så ofte man gjør lenger, og det er de gode, gamle brettspillene som gjelder, gjerne sjakk, backgammon eller scrabble. Tror jeg skal prøve å overbevise om scrabble igjen i dag, der har jeg ihvertfall en bedre sjanse til å vinne, enn i sjakk. Veldig irriterende at jeg enda ikke har klart å slå mannen i sjakk.. :)Sushi hadde vi jo her for bare en liten uke siden, og jeg lagde da et helt blogginnlegg om nettopp det å lage sushi selv, som du kan finne i bloggarkivet.
Men siden det var aller første gang vi laget det i helgen, gjør det ikke noe å prøve det på nytt igjen allerede i dag. Det var jo så godt! Og det å lage sushi selv, var slett ikke så vanskelig som det kanskje kan se ut til. Nå har jeg også tatt turen innom Tønsberg Fisk, en super butikk hvor jeg fikk anbefalt flotte biter av kveite som vi skal bruke til dagens sushi. Spennende!
Tenker jeg kommer til å lage et nytt innlegg om sushi igjen senere, hvis det blir like bra som sist da.
Vi lagde ganske mye maki-sushi i dag, så da venter det en herlig lunsj for meg på jobb i morgen vet jeg. Det ble vel rundt 40 biter vi lagde, vi blir jo så ivrige når vi setter i gang, hehe. 10-15 biter holder gjerne fint per person til en middag.


Ha en fin kveld alle fine lesere, den nytes gjerne med sin beste venn:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar