GT

Sider

mandag 17. februar 2014

Bar asfaltÅ følelsen av vår, det er bare helt herlig å se snøen smelte og bar asfalt komme til syne. I går falt jeg for fristelsen å snøre på joggeskoene og ta med Anakin på en deilig tur. Med en energisk spilleliste på ørene, er den følelsen av frihet en frisk joggetur gir, etterhvert blitt noe av det beste jeg vet. Og Anakin henger på, hehe, det er ikke bare enkelt å få en hund til å jogge på plass. Men med litt trening har vi blitt ganske synkroniserte og vi kan få glede av turen, både den firbeinte og jeg.


Ellers gikk dagen i går med til litt rengjøring og generelt ordning i huset. Det gjelder å benytte fridagene så godt som mulig. Søndager er så deilige! Men nå venter en ny uke, og det er vinterferie her. Noen som skal noe gøy? Vi har barna i skoleferien, og jeg har tatt noen fridager i slutten av uken for å kunne være sammen, så da får vi prøve å aktivisere englebarna med noe morsomt.

Vel, jeg ville stikke innom og ønske en super dag! Middagen i dag står noen andre for, så i dag kommer det ikke noe innlegg med oppskrift. Men jeg jobber med et annet koselig innlegg som kommer senere, så da skrives vi! På oss venter det bursdagsfeiring i ettermiddag - gratulerer med dagen kjære svigermor:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar