GT

Sider

fredag 14. februar 2014

Alle hjerters dag


I dag har vi fri hjemme sammen, og noe så kos som å kunne stå opp til frokost med nybakt brød og ingenting på agendaen den første delen av dagen. Jeg skal noen ærend i byen senere, og på venninnebesøk
i ettermiddag, og det blir også veldig koselig. Men enn så lenge skal vi nyte noen små timer med fyr på peisen, lang frokost og opptak fra gårsdagens "Person of interest". Andre som ser på det? Det er raskt blitt en av de seriene vi er blitt avhengige av, og alltid får med oss hver uke.


Vi feirer ikke Valentinsdagen ved å kjøpe gaver eller blomster, men vi setter mer pris på hverdagskos sammen, som dere lesere sikkert har forstått. Men med fridag og tid for lang frokost, passet det jo ekstra godt med litt pyntet bord - i anledning alle hjerters dag.


Kalenderen viser altså 14. februar - gratulerer så mye til mine kjære foreldre med bryllupsdagen, 43 år i dag! Dere er et forbilde og det er så fint å se kjærligheten er så sterk og at dere tar så godt vare på hverandre. Tenk, snart går det mot gullbryllup. Et bilde fra gårsdagen var en passende hyllest til dere to nå.

I kveld er det tid for fredagspizza, og det blir nok en skikkelig italiener, vi kommer til å lage et innlegg om den litt senere i dag, så skrives vi da! 

Happy Valentine alle fine lesere, ønsker dere en god dag så lenge -
og husk, den nytes best med noen man er ekstra glad i!



2 kommentarer:

  1. Hvordan er denne loffen å fryse?

    SvarSlett
    Svar
    1. Når vi baker brød eller loff i bakemaskinen, fryser vi det helst samme dag. Siden brødet ikke blir tilsatt konserveringsmidler, i motsetning til butikkjøpte brød, er det ikke så lang holdbarhet. Det er helt supert å fryse!

      Slett