GT

Sider

fredag 28. februar 2014

2500 lesere!

eller i hvertfall rundet vi 2500 visninger i går... Ja i dag er GTlivet èn måned gammel, og for hver uke vi nå har skrevet bloggen, har interessen økt - og vi får hele tiden mange flere lesere. Så gøy! Det blir spennende å se fremover hvilke muligheter som byr seg med bloggen, allerede har vi ideèr og drømmer for hva vi kan gjøre. Så lenge vi kan inspirere og glede med det vi skriver om, er det også en kjempe inspirasjon for oss. Så vi koser oss med bloggen, og det håper vi dere som lesere gjør også.Saftige hjemmelagde hamburgere er det mest populære innlegget med flest visninger og ble publisert 4. februar.
Lukten av nybakt fra 9. februar er på 2. plass av alle visninger på bloggen.På tur! Puerto de la Cruz kommer på 3. plass når vi måler visninger av alle de innleggene vi har publisert.


Det er gøy å se tilbake på alle innleggene vi allerede har publisert her på bloggen, 32 innlegg er det nå totalt. Hvis ikke du vet om det, finnes det et bloggarkiv i margen på høyre side, hvor du kan se alle innleggene som er skrevet. Der finner du også et søkefelt, hvor du kan søke etter hva du vil i denne bloggen.I dag er vi hjemme begge to. Det var så deilig å kunne våkne av seg selv i dag, uten vekkerklokken. Men nå har vi allerede sittet her noen små timer med pc jobb, og kost oss med opptil flere kopper kaffe. Det er koselig å kunne sitte side ved side og gjøre hvert vårt, men samtidig være sammen. Senere i dag venter to møter, før vi i kveld skal feire min kjære mamma sin bursdag, som var i går. Gratulerer med dagen!

I dag kommer det da ikke noe middagstips fra denne fronten, men jeg vil gjerne minne om et innlegg for en tid tilbake, med en skikkelig digg tacogryte! Det er fredagskos det. Følg denne linken så finner du vår taco-oppskrift, litt utenom det vanlige: http://gtlivet.blogspot.no/2014/02/el-taco-bare-ikke-helt-den-typiske.html.

I morgen kommer endelig innlegget fra Italia jeg har snakket om, og skrevet på en stund, med stor reiseguide fra Bergamo. Det burde du få med deg, så da skrives vi da:) Så vil jeg bare ønske dere en kjempe fin fredag - og god start på helgen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar