GT

Sider

tirsdag 28. januar 2014

Loro Park
For en fantastisk dyrepark! Vi ble helt bergtatt av den fantastiske samlingen av papegøyer (derav navnet Loro, som betyr papegøye på spansk), hvor de var godt representert av alle slag og i alle regnbuens farger. Papegøyene, og forøvrig alle dyrene i parken, lever et godt liv her. Det er ikke vanskelig å se at disse dyrene blir godt ivaretatt, og at de trives i sitt miljø i parken. Pingviner, hvite tigere, en panter, apekatter, et stort avarium, en puma, mengder av fiskearter, haier og reptiler, for å nevne noen attraksjoner. 

Men det helt store og spektakulære å se på er uten tvil spekkhoggere. Et show med ikke mindre enn fullvoksne hvaler, er virkelig høydepunktet for en dag i parken. Så er vel også The Orca Show (orca betyr spekkhogger på spansk), den største attraksjonen i parken med tribuneplass lik en liten fotballarena. Men når det kommer til forestillinger, er det også verdt å få med seg delfiner, sjøløver og papegøyer som står bak sceneteppet for å gi en morsom og imponerende opplevelse til publikum. 

Vi kommet garantert tilbake til Loro park neste gang vi reiser til Tenerife og Puerto de la Cruz, som forøvrig er en sjarmerende spansk by som er så mye mer enn et turiststed hvor det faktisk bor spanjoler som lever sitt daglige liv. Mer om byen kommer senere i et annet innlegg.

Dette er en fascinerende dyrepark hvor timene flyr og inntrykkene er mange. Du får oppleve imponerende og flotte dyr på nært hold som du sjelden får se andre steder, og det at parken er så godt vedlikeholdt og organisert gjøre opplevelsen komplett.


Nytes best i shorts og solhatt, med sin beste venn. God tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar